Ton Dulk lentekampioen, Jan Peter Bogers winnaar interne bekercompetitie, Bjorn wint recreantencompetitie!

Gisterenavond is de laatste ronde in de interne- en recreantencompetitie van dit seizoen gespeeld.  Ton Dulk verdedigde in de lentecompetitie met succes een voorsprong van drie punten op Roel. Ton speelde remise tegen Willem, en bleef daarmee Roel 1 punt voor. Ton en Roel (winterkampioen) zullen nu in een beslissingspartij uitmaken wie zich clubkampioen 2014-2015 mag noemen.

De B-groep is gewonnen door Rob Docter. In de C-groep verloor Marco Tjepkema weliswaar in de laatste ronde van Arjan Terlouw, maar hetzelfde gold voor André Grootenboer die verloor van Eduard. Eduard kwam hiermee op hetzelfde puntentotaal als Marco. Doorslag gaf vervolgens het beste scoringspercentage, die in het voordeel van Marco is.

De recreantencompetitie is opnieuw gewonnen door Bjorn. Hij bleef Daan twee punten voor.

Gisterenavond stond ook de finale van de interne bekercompetitie op het programma.  Jan Peter Bogers wist in een partij die lang in evenwicht bleef aan het langste eind te trekken toen Mark teveel van zijn stelling vroeg. Jan Peter onttroonde daarmee Mark Vermeer als huidige bekerhouder..

Volgende week wordt er geen competitie gespeeld maar geeft onze Fide-meester Leon Koster een simultaan. Van harte aanbevolen!

Deel dit bericht