Ton Dulk winterkampioen CSV!

Ton Dulk is vrijdag met ruime voorsprong van 10 punten op Roel winterkampioen geworden. Ton scoorde maar liefst 13 uit 15 en liet daarmee zien dat een goede score in combinatie met weinig afzeggen de juiste mix is voor een hoge eindklassering. De score van Jasper (7 uit 8) en de hoogste TPR (2063!) was slechts voldoende voor een 6e plek omdat vaak spelen lonend is.
Heel knap is de derde plaats voor herintreder Walter (door mij slechts ingedeeld als ‘groep B’-speler: Excuus Walter!). Jaap probeerde deze competitie vooral spectaculaire partijen te spelen. Dat had wel een keerzijde: een 13e plaats, terwijl hij vorig seizoen nog winterkampioen was geworden! Verder waren er weinig verrassingen in de eindstand. In de B-groep, was het achter Walter, tot de laatste ronde spannend. Menno had alle troefen in handen. Verlies in de laatste paar rondes zorgde er echter voor dat Rob, terwijl hij niet speelde, in de laatste ronde Menno voorbijstreefde. Derk en Rick (zelfde score) volgen daar direct na.
De C-groep is gewonnen door nieuwkomer Piet, die zich knap tussen verschillende B-groepers in de eindstand nestelde. Eduard en Jan van Dijk volgen op gepaste afstand. Ben, terug van weggeweest speelde wat te weinig partijen om nu al hoge ogen te gooien. Ik heb echter goede hoop dat hij in de lentecompetitie veel hoger gaat eindigen. Jaap heeft helaas deze competitie niet kunnen spelen i.v.m. ontbreken van vervoer. Hopelijk komt daarvoor een oplossing.

A.s. vrijdag starten we met de lentecompetitie. En dat betekent voor iedereen nieuwe kansen! Succes allemaal!